Virtuális séta image
Próbálja ki a Metaverzum virtuális (VR) üzletközpontját (béta verzió)! 
Kattintson az alsó képre, vagy a linkre: VR Mall

A virtuális üzletek első számú előnye talán mindenki számára egyértelmű. Ez nem más, mint a kényelem. A vásárlók otthonról, időt, fáradságot és útiköltséget megspórolva nézhetnek körül az adott üzletben, ami egyszerre praktikus, a jelenlegi pandémiás helyzetben pedig biztonságos is.
Egy virtuális séta az üzletben azonban nem csak azt teszi lehetővé, hogy az érdeklődők személyes kontaktus nélkül is közelebbről tekinthessék meg a kínálatot. Az online üzletekben minden fontos információt egy helyen gyűjthetünk össze a termékekről.
Közzé tehetjük a termékek egyetlen kattintásra megjelenő leírását, elérhetővé tehetjük teljes árukészletünket bemutató PDF katalógusunkat, illetve az árucikkekről bemutatóvideót is rendelkezésre bocsájthatunk
A virtuális séta során sokkal több hasznos információt is kaphatnak a jó döntés érdekében, mintha a boltban kellene érdeklődniük egy adott termék tulajdonságai, képességei iránt.
Mindezt bármikor, bárhonnan, rendkívül egyszerűen tehetik meg, hiszen a virtuális tér garantálja a non-stop „nyitva tartást”, és azt is, hogy a kínálat megtekintése miatt ne kelljen utazni. Ezáltal egy virtuális bemutatóterem és a vele egybekötött webshop akár a külföldi vásárlók hatékony kiszolgálására is ideális lehet.
Ha látogatóink sokáig nézelődnek a virtuális üzletünkben, az azt jelenti, hogy sok időt töltenek oldalunkon. A nagy keresőmotorok -például a Google- szemében pedig minél több időt töltenek a látogatók egy oldalon, az annál relevánsabb és érdekesebb tartalmakkal rendelkezik az adott témában.
Éppen ezért a találati listán előrébb fogja sorolni az ilyen honlapokat, mint a konkurens cégek weboldalait.
Egy virtuális üzlet tehát nem csak egyszerű érdekesség, de több szempontból is praktikus és hasznos befektetés. A potenciális vevők számára egyszerre teszi egyszerűbbé, mégis élménytelibbé az online vásárlást és segít a helyes döntés meghozatalában, az üzlet számára pedig rengeteg új ügyfelet hozhat mind közvetlen, mind pedig közvetett előnyeinek köszönhetően.