ÜZLET ÉS WEBSHOP 


A virtuális üzletek első számú előnye talán mindenki számára egyértelmű. Ez nem más, mint a kényelem. A vásárlók otthonról, időt, fáradságot és útiköltséget megspórolva nézhetnek körül az adott üzletben, ami egyszerre praktikus, a jelenlegi pandémiás helyzetben pedig biztonságos is. 

Egy virtuális séta az üzletben azonban nem csak azt teszi lehetővé, hogy az érdeklődők személyes kontaktus nélkül is közelebbről tekinthessék meg a kínálatot. Az online üzletekben minden fontos információt egy helyen gyűjthetünk össze a termékekről. Közzé tehetjük a termékek egyetlen kattintásra megjelenő leírását, elérhetővé tehetjük teljes árukészletünket bemutató PDF katalógusunkat, illetve az árucikkekről bemutatóvideót is rendelkezésre bocsájthatunk. 

A virtuális séta során sokkal több hasznos információt is kaphatnak a jó döntés érdekében, mintha a boltban kellene érdeklődniük egy adott termék tulajdonságai, képességei iránt. Mindezt bármikor, bárhonnan, rendkívül egyszerűen tehetik meg, hiszen a virtuális tér garantálja a non-stop „nyitva tartást”, és azt is, hogy a kínálat megtekintése miatt ne kelljen utazni. Ezáltal egy virtuális bemutatóterem és a vele egybekötött webshop akár a külföldi vásárlók hatékony kiszolgálására is ideális lehet.

 Ha látogatóink sokáig nézelődnek a virtuális üzletünkben, az azt jelenti, hogy sok időt töltenek oldalunkon. A nagy keresőmotorok -például a Google- szemében pedig minél több időt töltenek a látogatók egy oldalon, az annál relevánsabb és érdekesebb tartalmakkal rendelkezik az adott témában. Éppen ezért a találati listán előrébb fogja sorolni az ilyen honlapokat, mint a konkurens cégek weboldalait. 

Egy virtuális üzlet tehát nem csak egyszerű érdekesség, de több szempontból is praktikus és hasznos befektetés. A potenciális vevők számára egyszerre teszi egyszerűbbé, mégis élménytelibbé teszi az online vásárlást és segít a helye döntés meghozatalában, az üzlet számára pedig rengeteg új ügyfelet hozhat mind közvetlen, mind pedig közvetett előnyeinek köszönhetően.

3D ÜZLET

Akár kisebb és személyes 3D-s teret keres, a Standard üzlet tökéletesen illeszkedik vállalkozásához. A Standard 3D Store tökéletes az Ön vállalkozása számára, ha az a célja, hogy potenciális vásárlói számára innovatív virtuális élménnyel fejlessze márkáját, és valós idejű mutatókat és ROI értékeket kapjon, amelyek lehetővé teszik marketingstratégiájának igény szerinti fejlesztését.

3D KIS STAND

Hozza létre vállalkozása számára prémium 3D Shopját, és erősítse meg márkáját egy komplett 3D térrel, amely kisebb, mint a Corporate Store, de ugyanolyan elkötelezettséggel és magával ragadó élményt nyújt.
Feltöltheti termékeit vagy szolgáltatásait, vonzó eszközökkel (videók, ePanelek, eMagazinok...) hozzáadhatja a boltját, hogy kapcsolatba lépjen ügyfeleivel, értesítéseket küldjön nekik, és valós idejű, haladó mérőszámokat ellenőrizhet a virtuális teljesítményével kapcsolatban.

3D NAGY STAND

A Virtuális Boltjába érkező felhasználók beléphetnek az üzlet belsejébe, kapcsolatba léphetnek más látogatókkal, beléphetnek a különböző területekre vagy terekre, és kapcsolatba léphetnek saját, személyre szabott virtuális asszisztenssel, hogy megválaszolják kérdéseiket.
Feltöltheti termékeit vagy szolgáltatásait az üzletbe fejlett e-kereskedelmi csomaggal, ajánlatokat és promóciókat küldhet előfizetőinek push értesítéseken keresztül, és ellenőrizheti valós időben a virtuális tér teljes teljesítményét.

2D SHOP VAGY HIRDETÉSI FELÜLET

Ne maradjon le, és legyen része a VR Mallnak egy teljesen személyre szabható, barátságos e-kereskedelmi nyitóoldallal. Az Adminisztrátor képes lesz feltölteni a legjobb termékeket és szolgáltatásokat, elhelyezni egy bannert és a vállalkozás logóját, értesítéseket küldhet a potenciális Ügyfeleknek, és valós időben ellenőrizheti a Vállalkozás teljesítményét. Megvalósíthatja saját marketingstratégiáját az értékesítések, a láthatóság és az elkötelezettség növelése érdekében.

3D METAGALÉRIA

A látogatók a világ minden tájáról hozzáférhetnek, navigálhatnak a galériában, és megvásárolhatják kedvenc darabjaikat, amelyek lehetnek fizikaiak vagy NFT-k. Olyan fejlett online megoldásokat biztosítunk, amelyek megközelítik az ügyfeleink által meghatározott konkrét márkacélokat. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legújabb és költséghatékony megoldásokat kínáljuk.