Üzleti videók


Mutasson promóciós videókat ügyfeleinek termékeiről vagy szolgáltatásairól, valamint üzleti tevékenységéről, hogy ismerjék meg márkája értékeit. Videóit feltöltheti a 3D Store-ba, és automatikusan lejátszhatók a virtuális TV-képernyőkön.

Interaktív ePanelek


4 különböző ePanel. Feltöltjük promóciós tartalmait, szórólapjait, felhasználói útmutatóit és a látogatói számára hasznos anyagokat. Az ügyfelek csúsztathatják és ellenőrizhetik az összes információt az egérrel vagy az ujjukkal az érintőképernyőn. Ne aggódjon, ha nem rendelkezik promóciós anyaggal a virtuális boltjához, vegye fel velünk a kapcsolatot anyagtervezési szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért.

eKalogusok

4 Különböző e-katalógusok. Adja hozzá digitális termékeinek katalógusát vagy hírlevelét üzletéhez, és tájékoztassa ügyfeleit a legfrissebb piaci hírekről, a legjobb akciós termékeiről és szolgáltatásairól, korlátozott havi ajánlatokról stb. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy áttekintse interaktív katalógusunk tervezési lehetőségeit. 

Reklámok


5 különböző egyedi hirdetés. A VR Mall a reklámozási lehetőségek széles skáláját kínálja, mint például: transzparensek a falakon, vitrinek, reklám kirakatok és totemek. Ön képes lesz reklámozni vállalkozását hirdetések létrehozásával és az időtartam kiválasztásával.

Egyedi üzlet kialakítása


Ügyfelének/Vásárlójának megfelelő, személyre szabott dizájn az Ön vállalkozása szinte bárhonnan látható lesz a Virtuális üzletközpontban. Kiválaszthatja a 3D üzlet dizájnját, színskáláját és további funkciókat.

Értesítési kampányok

Stratégiai kampányok az értékesítés elősegítésére. Ügyfelei feliratkoznak a vállalkozására, hogy a legfrissebb híreket Push Notification-ként kapják meg eszközeiken exkluzív ajánlatokkal, kedvezményes kuponokkal stb. Az Adminisztrációs konzolon szerkesztheti és elküldheti üzleti értesítéseit előfizetőinek.

Termékek megjelenítése

Részletes termék- és szolgáltatásminta. Díszítse 3D Vállalati Áruházát termékei vagy szolgáltatásai képeivel, adjon hozzá üzeneteket és kulcsfontosságú információkat, hogy a VR Mall látogatói beléphessenek az üzletébe, ott vásároljanak és interakcióba lépjenek az Ön tartalmával.

e-kereskedelem

Elektronikus kereskedelem fizetési átjáróval. Az értékesítés megkezdéséhez töltsön fel egy képet termékeiről vagy szolgáltatásairól, válasszon árat, és írjon egy rövid leírást vállalkozása Adminisztrációs konzoljából. Az ügyfelek a bevásárlókosárba helyezhetik őket, és közvetlenül a VR Mall üzletközpontból fizethetnek Önnek.