Mi az a virtuális valóság?

Egyszerűen fogalmazva, ez egy olyan technológia, amely meggyőző és interaktív szimulált környezetet hoz létre. A felhasználók nem csak láthatják, hanem interakcióba is léphetnek a szimulált környezettel egy magával ragadó élményben.


Virtuális valóság bevásárlóközpont, mik ez?

A kiskereskedelem minden idők egyik virágzó iparága, köszönhetően a gyorsan növekvő világgazdaságnak. Az online vásárlás bevezetése már az egekbe szökött a kiskereskedelemben. Ezenkívül a koronavírus-járvány arra kényszeríti az embereket, hogy online vásároljanak. Az e-kereskedelmi webhelyeken keresztül történő online vásárlás szórakoztató, de lemarad a vásárlás valódi élményéről. Nem igazán van azonban más választása, figyelembe véve Ön és családja biztonságát ebben a koronavírus-járványban.
A koronavírus-járvány rémálom volt az összes bevásárlóközpont számára. Mivel a lakosság nagy része online vásárol, az offline vásárlás piaca nagyot kapott. Az emberek a valódi vásárlási élményre is vágynak egy bevásárlóközpontban. Ezek az együttes problémák arra kényszerítették a vállalkozásokat, hogy figyelmüket a VR-re és az AR-re fordítsák .
A kiskereskedelmi ágazat gyors növekedése lehetővé tette a vállalkozások számára, hogy különböző technológiákat próbáljanak ki, amelyek előnyösek lehetnek a vállalat számára. A virtuális valóság bevásárlóközpontja az egyik ilyen. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy otthonuk kényelméből élvezhessék a vásárlás élményét egy igazi bevásárlóközpontban. Ez a VR-vásárlási élmény egy lépés az e-kereskedelmi webhely használatával történő vásárláshoz képest .
A Virtual Reality bevásárlóközpontok olyan bevásárlóközpontok, ahol a hagyományos vásárlási élményt ötvözi az e-kereskedelmi webhelyről történő vásárlással. Egy teljes virtuális bevásárlóközpont jön létre, ahol a felhasználók beléphetnek a virtuális környezetbe, megtapasztalhatják és interakcióba léphetnek vele. Egy igazi bevásárlóközpont minden aspektusát tartalmazza, 3D -ben megjelenítve . Ezenkívül élő csevegési lehetőséggel is rendelkezhet, ahol kapcsolatba léphet más vásárlókkal a még valósághű élmény érdekében.